15 Haziran 2009 Pazartesi

Evde duran çantaları yenilemeye devam ediyorum düz siyah bir çantaydı kirpi iple ördüm eski halinden eser kalmadı yepyeni kışlık çantam şimdiden hazır

11 Haziran 2009 Perşembe

Kırk pare-kırk yama


Yeğenim geçen haftasonu Nevşehire gitmişti fotoğraflarına bakarken kaldığı otel odasında yatak başına süs olarak konulmuş bu seccadeye gözüm ilişti bence bunu paylaşmalısın eskiden hep bunlardan yapılırdı ismi de kırk pareydi dedim o da sen koy bloguna dedi.Nostalji yapayım biraz parça parça kumaşları düpmelerle birleştirmişler eskiden her evde olurdu bir tane..

Küçük hanımlara mini mini çantalar







Bu çantaları minik hanımlara ördüm.Yine evdeki artık ipleri değerlendirmek için:P Siz bu kadının evi iplik fabrikası gibiymiş hiç bitmiyor diyebilirsiniz. Bu aralar bir sürü işi bir arada götürüyorum elimdekileri tamamlamadan yeni elişleri başlıyorum hepsini bir anda bitirip sizlerle paylaşırım.

10 Haziran 2009 Çarşamba

Etamin masa örtüsü


Şimdi sizlerle lisedeyken yaptığım masa örtümü paylaşıyorum bayağı zor bir model o zaman bir haftada bitirmiştim şimdi ne göz kaldı ne sabır o zamanlar yapmışım şimdi sefasını sürüyorum.

8 Haziran 2009 Pazartesi

Kolyem


Birkaç gündür yazamadım ya dilim şişmiş elimdeki tüm elişlerimi paylaşayım dedim bir kere,
Bu da benim kolyem, artık ipleri değerlendireyim diye yapmıştım incilerle de süsledim.Boyunuda ayarlanabilir yaptım.

Sandığın değişimi..




Sandığın ilk halinin fotoğrafı elimde yok düz bir sandık düşünün sakallı ip ile üstünü ve yanlarını kapladım.minik kırmızı bir çiçekte içiyle uyumlu olsun diye üstüne yapıştırdım içini

de kırmızı hediye paketiyle kapladım baktıkça içim açılıyor.

Bu son olsun bayılmayın







Bu da son çantam, düz siyah bir omuz çantasıydı çok sadeydi ben de dantel angalez(böyle mi yazılıyordu emin değilim)le çevirdim bir tokadan kelebeğini rica ettim çantama versin diye dışını bir güzel süsledim.Beyaz çok sırıtmasın diye siyaha boyadım.Sıra içine geldi içine de güzel resimleri yapıştırıp kenarlarını siyah-plastik boyayla boyadım.Çok ilginç bir tasarım oldu. Sizler beğendiniz mi?

Çanta demişken


Çnata demişken şu cd'li çantamıda paylaşmadan edemedim.Yıllar önce ördüm hani şu cd'lerin ilk çıktığı zamanlarda hatta cd'li çantaların tasarımı bana ait desem çok mu abartmış olurum:)) Parlak ip kullanmıştım.Gece gezmelerinde çok şık duruyor.

İyi haftalar arkadaşlar







Tekrar merhaba arkadaşlar biraz ara verdim yeğenim haftasonu yoktu gezmelere gitti o yüzden ben de yazamadım sizlere(aynı bilgisayarı kullandığımız için) Karşınız da örgü çanta(M).Ben ördüm ama pasaj.com'a koyamayı düşünüyorum acaba satılır mı diye merak ettik.25 ytl düşünüyoruz fiyatı.Sizce nasıl olmuş?

3 Haziran 2009 Çarşamba

Bakın ne yaptım


Geçenlerde atmadığım yorgan hurcundan ve kuruttğum güllerden tablo yaptım.

Şövalemin üstünede koydum.Odama hoş bir dekorasyon oldu.

Artık ipleri atmayalım




Artık iplerden yaptığım paspası sizlerle paylaşmak istedim. Kırmızılı kısımda hediye çiçeklerin sarılı olduğu tül kumaş vari şeylerden faydalandım(Çok mu karışık anlattım ama anlamışsınızdır heralde.Hediye gelen çiceğin paketini bile atmamışım).Küçük küçük kesip ipe ekledim hoş bir görüntü oluştu.Ben de Derya Baykal gibi oldum.Ne yapıyoruz? AT-MI-YO-RUZ

Henüz bitmemiş bir çalışmam


Bu şise fanta şisesiydi şöyle ince belli olanlardan yine tabiki atmaya kıyamadım hemen elimdeki bir iple sardım tabanına boncuk serpiştirdim.Altın rengine de boyadım eski halinden eser kalmadı.Farkettiyseniz 3 tane ipi 2.kat olarak geçtim onlarıda geri kalan sülerimi yapştırmak için kullanıcam.Bitirir bitirmez o halini de eklerim sizce de böyle şık olmamış mı?

1 Haziran 2009 Pazartesi

Yastık kılıfı dikelim


Evimde bir tane büyük yorgan hurcu vardı(herkesin evinde olduğu gibi)Taşınırken yırtıldı.Ben de atmadım ve bu basit ama sevimli yastık kılfılarını diktim üstünede çiçekler..

Kolaj işini abarttım.




Evimdeki buzdolabının görüntüsünden sıkıldığım birgün bu kolaj çalışmama başladım daha çok işi var,resimleri kestim ama nereye ne koyacağım diye çok düşünüyorum.Umarım tamamını çok yakında kaplarsam resimlerini paylaşırım.


Kutu kolaj çalışmalarım








Evdeki boş kutuların hiçbirini atmıyorum, kolaj çalışması yapıyorum.Çok hoş görüntüler ortaya çıkıyor.1- 2. resimdeki kutuyu da yeğenime armağan etmiştim onun blogundan aldım fotoğrafları.

Herkese Merhaba

Herkese merhabalar efendim günümüzde herkesin bir blogu varken ben de kendime bir blog edineyim ve evimde yaptığım ufak tefek elişlerini beğenenlere,meraklısına göstereyim dedim.Yaptıklarımı pasaj.comda alıcağım adresten sipariş edebilirsiniz.Henüz oradan adres almadım.Kendinize çok iyi bakın tekrar görüşmek üzere